Html code will be here

Політика конфіденційності
Це Положення про обробку персональних даних регулює порядок отримання та використання юридичною особою Товариством з обмеженою відповідальністю "ФІНМАП" персональних даних про користувача під час реєстрації на веб-сайті Постачальника https://www.finmap.online. Також це Положення встановлює заходи захисту персональних даних та відповідальність за їх порушення відповідно до законодавства України.
Значення термінів, які вживаються у цьому Положенні
Постачальник послуг – Товариство з обмеженою відповідальністю "ФІНМАП", яке надає послуги з організації і ведення фінансового обліку, інформація про які розміщена на веб-сайті https://www.finmap.online (далі – веб-сайт). Електронна адреса – support@finmap.online Користувач – особа, яка здійснила реєстрацію на веб-сайті шляхом заповнення відповідної реєстраційної форми. Персональні дані – ПІБ користувача, номер телефону, e-mail, skype. Агент – особа, яка від імені постачальника послуг або за його дорученням, здійснює опрацювання реєстраційних форм. Це може бути як працівник постачальника послуг, так і будь-яка інша фізична особа, залучена ним для організації надання послуг.
Збір даних
Під час реєстрації користувача на веб-сайті Постачальника послуг у внутрішню систему обліку постачальника автоматично надходить повідомлення з веб-сайту з персональними даними Користувача.
Цілі опрацювання даних
Постачальник послуг використовує персональні дані в таких цілях:

  • опрацювання реєстраційних форм, що також може включати внесення персональних даних користувача до внутрішніх систем обліку постачальника послуг (CRM-системи тощо);
  • надання користувачу інформаційної підтримки у разі виникнення запитань;
  • направлення інформаційних або комерційних повідомлень про послуги;
  • врегулювання юридичних питань. Постачальник послуг може використати персональні дані, для врегулювання правових суперечок чи скарг, пов'язаних з подальшим наданням послуг користувачу та для захисту своїх прав.
Постачальник послуг може залучати своїх агентів для виконання будь-якої із наведених вище цілей опрацювання персональних даних. У такому випадку постачальник послуг під розписку ознайомлює такого агента із цим положенням. Після ознайомлення з цим положенням агент несе повною мірою відповідальність за порушення порядку та цілей обробки персональних даних, які визначені у цьому положенні. Якщо у результаті дій/бездіяльності агента з постачальника послуг будуть стягнені будь-які збитки/компенсації чи на нього будуть накладені будь-які санкції за порушення законодавства, пов'язаного із захистом персональних даних, то агент зобов'язаний повною мірою компенсувати постачальнику послуг такі штрафи та стягнені суми.
Безпека
Постачальник послуг застосовує технічні та організаційні заходи з метою запобігання несанкціонованого доступу до своєї системи обліку будь-яких інших осіб. Постачальник послуг застосовує технічні та організаційні заходи з метою захисту інформації, яка надходить йому від користувача. Технічні та організаційні заходи передбачають використання в системі обліку постачальника послуг зашифрованого протоколу HTTPS, який дозволяє виключити ризик втручання сторонніх осіб під час передачі інформації з веб-сайту. Для доступу до систему обліку використовуються логін та пароль, згенерований постачальником послуг. З метою опрацювання реєстраційних форм постачальник послуг може надати доступ до системи обліку своєму агенту. Агенти не можуть розголошувати чи передавати будь-яким іншим особам наданий їм пароль та логін.
Збереження даних
Персональні дані, що надходять від веб-сайту до системи обліку постачальника, зберігаються у вигляді заявок в системі обліку постачальника з моменту здійснення реєстрації на веб-сайті до їх видалення постачальником послуг. Користувач має право отримати інформацію про конкретний період зберігання його персональних даних. Для цього йому необхідно запитати відповідну інформацію у постачальника послуг шляхом направлення електронного повідомлення на електронну пошту постачальника. Персональні дані користувача зберігаються безстроково до моменту їх видалення згідно з вимогами Закону України "Про захист персональних даних".
Права користувача
Користувач має право на доступ до інформації про те, яким чином обробляються та зберігаються його персональні дані. Користувач має право:

  • надіслати запит на електронну адресу для отримання копії своїх персональних даних, які зберігаються у постачальника послуг;
  • проінформувати постачальника послуг про будь-які зміни у власних персональних даних або попросити внести в них корективи;
  • надіслати постачальнику послуг запит про видалення персональних даних або про обмеження їх опрацювання, а також заперечення проти будь-якого із способів використання персональних даних постачальником послуг;
  • надіслати постачальнику послуг прохання про передачу власних персональних даних іншій особі.
Відповідальність
Постачальник послуг надає відповіді на всі запитання користувачів про обробку персональних даних, а також розглядає будь-які скарги користувачів, пов'язані з обробкою персональних даних, у разі надходження їх на електронну адресу.
Питання або скарги
Постачальник послуг надає відповіді на всі запитання користувачів про обробку персональних даних, а також розглядає будь-які скарги користувачів, пов'язані з обробкою персональних даних, у разі надходження їх на електронну адресу.
Питання або скарги
Постачальник послуг несе відповідальність за шкоду, заподіяну користувачу порушенням цього положення.
Дія положення
Постачальник послуг може в будь-який час оновлювати це положення, нова редакція положення набирає чинності з моменту її розміщення в мережі Інтернет за вказаною в цьому абзаці адресою. Чинна редакція положення завжди знаходиться на сторінці за адресою https://www.finmap.online.
Всі права захищені. Копіювання тексту або його частини можливо тільки з дозволу правовласника.
Україна
Казахстан
Telegram, WhatsApp, Viber
Напишіть нам
Finmap Сopyright © 2017 – 2021